Meny Stäng

Retro Party på Bruksgården

Nu släpper vi biljetterna till ett nytt kul koncept – Retro Party!

Musik och nostalgi när det är som bäst! Den 12:e april öppnar vi dörrarna på Bruksgården för ett härligt retroparty. Vi bjuder på nostalgiska klassiker från 70- och 80-talet med artister så som Björn Skifs och ABBA till Journey och Eurythmics. Ett smörgåsbord av hits att dansa och sjunga med till. På scenen står Klas Norberg, Angelica Jonsson och Robin Hörnkvist för att levererara showen. De tre solisterna ackompanjeras av glada Holmsten Trio med Pär-Åke Stockberg, Mikael Holmsten och Stefan Bonér tillsammans med förstärkning från Sundsvallsgitarristen Björn Hagberg Widell. Det blir en fartfylld, stämningsfull och dansant kväll!

Showen pågår i 120 minuter med en paus på mitten. 

Middagen
Boka showmeny med varmrätt på buffé. Dryck köps separat på plats. Ange eventuella matallergier eller önskan om vegetariska alternativ i samband med köp. Bordsplacering görs per sällskap. 

Läs mer och boka biljetter
Mer information och biljettbokningen hittar du här –> RETRO PARTY