Meny Stäng

Nominerad till Årets Besöksnäringspris 2024!

Scenklart är nominerad till ”Årets Besöksnäringspris” inför Företagarkvällen 2024.
Med fullt fokus på att genomföra Företagarkvällen 2024 pågick ett roligt hemlighetsmakeri. Det är inte lätt att lura självaste producenten för kvällen som ska dela ut priser. Men tänk att jag blev det och vilken överraskning. Nu är jag nominerad.

Årets Besöksnäringspris tilldelas det företag eller den företagare som genom sitt engagemang och sin företagsidé stärkt vår attraktionskraft och gjort stora avtryck för Örnsköldsviks handel och besöksnäring. Nomineringen lyder som följande,

”Med ett smittande leende har Robin Hörnkvist i över 10 år spridit glädje till såväl gammal som ung och alla däremellan. Bara 17 år gammal startar han Äldregalan och succén är ett faktum. Med glädje som affärsidé bildar Robin Scenklart – Norrlands gladaste event- och produktionsbyrå. Idag är han en självklar leverantör när det kommer till artister, evenemang, konserter, stora och små fester och inte minst den i år 10-årsjubilerande Äldregalan. Robin är en fulländad enteratainer som är lika bekväm framför som bakom scen. Tack Robin för att du förgyller Örnsköldsvik med din sprudlande glädje och talang!”

Tusen tack till CESAM och Höga Kusten Destinationsutveckling för nomineringen. Jag känner mig hedrad, stolt och helt otroligt glad! Tacksam är jag också över att få arbeta och leva i en så fantastisk stad som Örnsköldsvik.

Robin Hörnkvist

På bilden från vänster: Anette Forsberg (CESAM), Robin Hörnkvist (Scenklart), Cecilia Lideskog (Höga Kusten Destinationsutveckling).