fbpx
Meny Stäng

Om Scenklart

Scenklart AB är en eventbyrå som kännetecknas av glädje, kvalité, struktur och fingertoppskänsla. Här hittar du en variation av evenemang, företagsevent, en konferencier och ett partyband. Med en lång erfarenhet i branschen kan du, genom Scenklart, få upplevelser du sent glömmer.

Jag som driver Scenklart AB heter Robin Hörnkvist. Min resa började redan på gymnasietiden, då jag som blott 17 år startade konceptet “Äldregalan” – underhållningsshowen som kommit att bli en årlig succé. Idag vill jag erbjuda en variation av både evenemang, företagsevent men också mig själv som konferencier och supportat av ett helt partyband. Glädje är min affärsidé, och det är precis det som jag vill sprida genom bolaget Scenklart. 

Värdeord

Glädje

I allt jag gör ska glädje flöda. Jag startade det här företaget för att jag älskar att se folk skratta, umgås och ha roligt. 

Struktur

Du som kund ska kunna luta dig tillbaka och låta mig göra jobbet. Jag håller hög struktur och dokumenterar allting för bästa kvalité.

Kvalité

Vikten av ett bra evenemang är att det håller en bra kvalité. Skräddarsydda kvalitativa stunder är vad jag vill erbjuda dig som kund. 

Fingertoppskänsla

Ett bra arrangemang kännetecknas inte bara genom bra artister och rätt dukning, en viss fingertoppskänsla görs alltid vid varje event.

Tjänster

Evenemang & Företagsevent

Eventproduktion

Försäljning av evenemang

Koordinering av evenemang

Konferencier & Partyband

Konferencier

Underhållning på evenemang

Förband till artister