Meny Stäng

Retro Party

Örnsköldsvik

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Datum

Fredag 12 april

Plats

Bruksgården, Örnsköldsvik

Tid

Middag & insläpp: 18.30
Show: 20.00 - 22.00

Musik och nostalgi när det är som bäst! Den 12:e april öppnar vi dörrarna på Bruksgården för ett härligt retroparty. Vi bjuder på nostalgiska klassiker från 70- och 80-talet med artister så som Björn Skifs och ABBA till Journey och Eurythmics. Ett smörgåsbord av hits att dansa och sjunga med till. På scenen står Klas Norberg, Angelica Jonsson och Robin Hörnkvist för att levererara showen. De tre solisterna ackompanjeras av glada Holmsten Trio med Pär-Åke Stockberg, Mikael Holmsten och Stefan Bonér tillsammans med förstärkning från Sundsvallsgitarristen Björn Hagberg Widell. Det blir en fartfylld, stämningsfull och dansant kväll!

Showen pågår i 120 minuter med en paus på mitten. 

Middagen
Boka showmeny med varmrätt på buffé. Dryck köps separat på plats. Ange eventuella matallergier eller önskan om vegetariska alternativ i samband med köp. Bordsplacering görs per sällskap. 

Fler evenemang

Bra att veta

Serviceavgift
Tänk på att 15 kronor/biljett tillkommer vid köp (Nortic). På Scenklarts hemsida skriver vi summorna exklusive serviceavgifter.

Ansvar
Du som kund är även ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer överens med din beställning. Du som kund är även ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. Köpt biljett återlöses ej och byte mot annan biljett accepteras således inte. Vid inställt arrangemang återköps biljetten på uppdrag av arrangören. Serviceavgiften och porto återbetalas ej i något fall.

Support
Vid problem vid köp på nortic.se – kontakta deras support: NORTIC SUPPORT

Evenemangsfrågor
robin@scenklart.se