Meny Stäng

Företagarkvällen 2024

Den 26:e april välkomnar vi er återigen till Hägglunds Arena för Företagarkvällen. Det blir en härlig kväll med företagande i fokus. Vi har totalt nio priskategorier att gå igenom, en 3-rättersmeny att njuta av, trevligt mingel och härlig musikunderhållning. Nytt för i år är att vi tar minglet upp på plan 4 i Hägglunds Arena. Ett luftigare och öppnare rum som möjliggör för nätverkande. Där kommer vi att leverera intervjuer, prisutdelningar och underhållning innan vi därefter går vidare ner till Entréhallen och fortsätter middagen och showen. Varmt välkomna!

Sista bokningsdagen: 19 april 2024.

Kvällens underhållning levereras av Klas Norberg och Holmsten Trio!

Mannen som måste ha svalt en kyrka som barn. Behärskar allt från rock och blues till opera och visa. Ligger som en rem på dom norrländska vägarna och spelar överallt och hela tiden. Med sig har han det fenomenala gänget Holmsten Trio. Det blir glatt, gemytligt och Höga Kusten-lokalt.

Biljetterna finns nu tillgängliga att boka.

Läs mer om Företagarkvällen 2024 här!

Är du nyfiken på våra finalister? Kika in på nedanstående länk där vi succesivt uppdaterar.

Finalister 2024!