Meny Stäng

Peter Johansson till Företagarkvällen 2023!

Nu har vi den stora äran att presentera Peter Johansson som gästartist till Företagarkvällen 2023. Peter Johansson har en gedigen meritlista och är utöver Champions of Rock bland annat känd från We Will Rock You, Rock of Ages och Rhapsody In Rock. Under fem år blev Dominion Theatre i London Peters hem då han blev castad av Queen-medlemmen själv, Brian May, till huvudrollen Galileo i musikalen We Will Rock You. Peter gjorde 800 föreställningar som huvudroll och tog publiken med storm.


Med över 20 år på scen, i allt från huvudroller i We will rock you och Ghost till egenproducerade konserter, finns det få låtar som inte sitter i fingrar och stämband för Peter Johansson. Vare sig det handlar om att lågmält trollbinda en publik till tonerna av Hallelujah eller låta I want it all lyfta taket på företagsfesten så vet Peter hur man skapar minnen hans publik sent kommer att glömma.

Det känns klockrent, rätt i tiden och bara helt perfekt att ha med Peter. Jag tror stenhårt på att hela gänget vill ha en fartfylld kväll med högkvalitativ musik. Det kommer Peter tveklöst att leverera.

Robin Hörnkvist, VD Scenkalrt


Peter Johansson backas upp av partybandet Easy Kit. Partymusik, pop, rock eller soul svänger precis lika mycket. Det gäller bara att kunna lira och behålla energin. Med kompetent, energiladdad och personlig sång i spetsen, och ett fundamentalt svängigt kompband fyllt med spelglädje i botten, är receptet fullbordat. Total lycka.

Förväntan och spänningen är på topp! Det blir första svängen för mig att arrangera Företagarkvällen, vilket känns som en ära. Företagardagen i höst blev en succé och jag räknar inte med något annat än att lyfta taket på arenan nu till våren.

Robin Hörnkvist, VD Scenklart


Företagarkvällen arrangeras under ”Företagardagarna” där både Företagarkvällen och Företagardagen ingår. Det arrangeras av Företagarna Örnsköldsvik, Handelskammaren Mittsverige, Örnsköldsviks Kommun och Örnsköldsviks Industrigrupp med Scenklart som eventpartner.


Den 4:e maj går Företagarkvällen av stapeln i Entréhallen på Hägglunds Arena.

Läs mer på: Företagardagarnas hemsida