Meny Stäng

Sextioplus Talkshow – Turnén klar!

Nu är äntligen hela turnén presenterad. Sollefteå har vi redan avverkat och framöver ska vi till Umeå, Rundvik, Kramfors och Örnsköldsvik.

Sextioplus Talkshow – En kväll med talkshow, lokala gäster och underhållning för dig som är 60+.

Sextioplus Talkshow är en underhållningskväll med Robin Hörnkvist i spetsen. Den blir en livesänd kväll med publik där vi kommer att dela med oss av härliga anekdoter, skön musik från lokala artister och en hel del skratt. Robin Hörnkvist är känd som arrangör och musiker från Övik. Sedan 2014 har han drivit den mycket omtyckta showen Äldregalan, som årligen lockar till sig tusentals pensionärer till en show de sent ska glömma. Denna gång får ni se han i soffan tillsammans med härliga gästartister.

Talkshowens egna husband är inga mindre än Holmsten Trio, bestående av Pär-Åke Stockberg, Stefan Bonér och Micke Holmsten. Tillsammans med Robin och lokala artister blir det musik i alla dess former och genrer.

Sextioplus Talkshow arrangeras av Scenklart genom stöd av Kulturrådet och i samarbete med Södra & Norra Norrlands Folkets Hus & Parker.

Umeå 24/3 – Köp biljett/Läs mer

Rundvik 25/3 – Köp biljett/Läs mer

Kramfors 13/4 – Köp biljett/Läs mer

Örnsköldsvik 14/4 – Köp biljett/Läs mer