Meny Stäng

Fartfylld maj med 11 produktioner

Sommaren börjar närma sig och Scenklart blickar stolt tillbaka till 11 väl genomförda produktioner. Ett stort tack till kunder och leverantörer. Tillsammans lyfter vi evenemang till en ny nivå. Här kommer ett axplock från eventet i maj.

MoDo Hockeys SHL-fest på Stora Torget.

Metsä Board Husums invigning av nya turbin och panna.

Företagarkvällen 2023.

Isgalan 2023 (som konferencier).

Äldregalan 2023 Örnsköldsvik.

Äldregalan 2023 Skellefteå.

Linnea Henriksson Husum.

Linnea Henriksson Sollefteå.

Linnea Henriksson Ramvik.

FlagshipOne spadtagsevent.

HägglundsFesten till BAE SYSTEMS.

Foto: Leif Wikberg

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att komma ihåg dina inställningar och för att analysera vår trafik. De används också för att marknadsföra våra tjänster. Om du inte vill tillåta cookies kan du stänga av dem i din webbläsare.   Lär dig mer