fbpx
Meny Stäng

Schlageryran #3

Höga Kustens hetaste schlagerklubb

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

-1 maj 2020-

Bruksgården Örnsköldsvik

Årets hetaste schlagerkväll intar för tredje gången Bruksgården under namnet Schlageryran! En helkväll med låtar du minns, önskat att du glömt och för första gången hör – allt i schlagerns ära. Liveband, Schlager-DJ, Fotovägg med fjäderboa och färgglada drinkar. Dessutom välkomnar vi denna gång en gästartist – Andreas Johnson. Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Vi har det stora nöjet att för denna omgång presentera Andreas Johnson som gästartist på Schlageryran. Med vårt eminenta husband kommer Andreas att leverera hans egna hits från Melodifestivalen. Andreas Johnson är en av Sveriges folkkära artister som deltagit hela 7 gånger i Melodifestivalen, med låtar som “Sing For Me”, “One Love” i duett med Carola och “Army of Us” som han bidrog med 2019.

Som tidigare levererar Stormvind (Fredrik Forsberg, PO-Sedin, Patrik Forslund, Maria Höglund och Johan Sjödin) schlagerlåtar från alla åren i Melodifestivalen och Eurovision. Dessutom håller DJ Johnny Helenius spakarna och karaoken är igång. Vi får heller inte glömma att ta helfestliga bilder framför fotoväggen, med fjäderboa, schlagerhattar och annat roligt!

Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

TIDER
Insläpp/Middag: Från 19.00
Schlagerparty: 21.00 – 01.00

Fler evenemang

Bra att veta

Serviceavgift

Tänk på att 20 kronor/biljett tillkommer vid köp. På Scenklarts hemsida skriver vi summorna inklusive serviceavgifter.

Ansvar

Du som kund är även ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer överens med din beställning. Du som kund är även ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. 

Köpt biljett återlöses ej och byte mot annan biljett accepteras således inte. Vid inställt arrangemang återköps biljetten på uppdrag av arrangören. Serviceavgiften och porto återbetalas ej i något fall.

Support

Vid problem vid köp på tickster.com kontakta Ticksters support på telefonnummer 0771 – 47 70 70.

Evenemangsfrågor: hej@scenklart.se | 0660 – 170 00 (Scenklart AB)