fbpx
Meny Stäng

SCHLAGERYRAN

Stormvind Poster

Datum: Lördag 21 september 2019
Tid: 21.00 – 01.00 (Middag 19.00)
Plats: Bruksgården, Örnsköldsvik
Insläpp publikgäster/matgäster: 19.00

  • Försäljning i barer
  • Påslag om 25 kr/biljett vid köp direkt i entrén (kort/swish)

BILJETTOMBUD

Örnsköldsvik

Nya Östmans Musikhandel
Ica Kvantum Örnsköldsvik
Pressbyrån Örnsköldsvik

 

BOKA MATPAKET

Fullända kvällen med en god middag innan partyt drar igång!

165 kr/person
Bokning hos Bruksgården:
info@brukgsgarden.net / 070 – 207 48 88

Schlageryran

Årets hetaste schlagerkväll intar än en gång Bruksgården under namnet Schlageryran! En helkväll med låtar du minns, önskat att du glömt och för första gången hör – allt i schlagerns ära. Liveband, Schlager-DJ, Fotovägg med fjäderboa och färgglada drinkar. Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

Du som schlagertokig får en helkväll med först och främst vårt eminenta husband – Stormvind. De är under året känt under namnet “Pink Hink”, men sadlar här om, bara för er, till ett helhjärtat schlagerband. På scenen ser vi Fredrik Forsberg, PO-Sedin, Patrik Forslund, Maria Höglund och Johan Sjödin. Det här vill ni inte missa!

Under kvällen kommer vi också att leverera med vår schlagertokiga DJ Johnny Helenius. Det utlovas schlagerhits i en mängd ni aldrig trodde ni skulle klara av. 

Efter förra svängens succé – med en fullsatt lokal – utökar nu Schlageryran med Blueskällaren på Bruksgården. Där sätter vi upp schlagerkaraoke för de som vill testa sina kunskaper! Förutom det kan ni, som tidigare, ta helfestliga bilder framför vår fotovägg med fjäderboa och schlagerhattar – samt njuta av en helt magisk kväll.

Välkommen till Höga Kustens hetaste schlagerkväll – Schlageryran!

BRA ATT VETA

Serviceavgift

Tänk på att 20 kronor/biljett tillkommer vid köp.

Ansvar

Du som kund är även ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer överens med din beställning. Du som kund är även ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. 

Köpt biljett återlöses ej och byte mot annan biljett accepteras således inte. Vid inställt arrangemang återköps biljetten på uppdrag av arrangören. Serviceavgiften och porto återbetalas ej i något fall.

Support

Vid problem vid köp på tickster.com kontakta Ticksters support på telefonnummer 0771 – 47 70 70.

Evenemangsfrågor: robin@scenklart.se | 0660 – 170 00 (Scenklart AB)

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.