fbpx
Meny Stäng

Julrock

Datum: Lördag 30 nov 2019
Tid: 19.00 – 21.00
Plats: Blueskällaren (Bruksgården Örnsköldsvik)
Insläpp publikgäster: 18.30

  • Paus på 20-30 minuter
  • Försäljning i pausen
  • Påslag om 25 kr/biljett vid köp direkt i entrén (kort/swish)

BILJETTOMBUD

Örnsköldsvik

Nya Östmans Musikhandel
Ica Kvantum Örnsköldsvik
Pressbyrån Örnsköldsvik

 

Boka matpaket

Boka en god middag innan showen.

165 kr/person
Bokning hos Bruksgården:
info@bruksgarden.net / 070 – 207 48 88

 

Julrock – Med Klas Norberg, Robin Hörnkvist och Holmsten Trio

Robin Hörnkvist, Klas Norberg och Holmstens Trio bjuder in till en julig rock n roll-afton på Blueskällaren den 30:e november. Det blir en fartfylld, stämningsfull och framförallt – glädjespridande, kväll med kända rock n roll låtar i juletiden.

“Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en glad musikant, en driven och mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade som kupletter och opera, visor och rock vid sina variationsrika och uppskattade framträdanden. En efterfrågad och omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare med många väl stämda strängar på sin välstämda lyra”, en beskrivning av Taubesällskapet Nordosten.

Robin Hörnkvist är känd för sin entertainment bakom likväl framför pianot. Han har en otrolig kärlek till pianorockens legend Jerry Lee Lewis och är inte sen om att nämna att han är den andra rock n roll legenden från Husum, efter Eilert Pilarm. Hörnkvist är också känd som producent för den årliga showen Äldregalan.

Holmstens Trio är en av regionens mest flitiga trios, driven av eldsjälarna Mikael Holmsten, Pär-Åke Stockberg och Stefan Bonér. Dessa tre skapar en otrolig harmoni av humor, sång och musik som inte får en enda människa att inte le.

Varmt välkommen till en härlig rock n roll-afton på Blueskällaren!

BRA ATT VETA

Serviceavgift

Tänk på att 20 kronor/biljett tillkommer vid köp.

Ansvar

Du som kund är även ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer överens med din beställning. Du som kund är även ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. 

Köpt biljett återlöses ej och byte mot annan biljett accepteras således inte. Vid inställt arrangemang återköps biljetten på uppdrag av arrangören. Serviceavgiften och porto återbetalas ej i något fall.

Support

Vid problem vid köp på tickster.com kontakta Ticksters support på telefonnummer 0771 – 47 70 70.

Evenemangsfrågor: robin@scenklart.se | 0660 – 170 00 (Scenklart AB)