fbpx
Meny Stäng

GDPR

SCENKLART GDPR

Vi har granskat vår integritetspolicy i enlighet med nya dataskyddslagar.

Du har rätt att:

  • Få tillgång till dina personuppgifter (registerutdrag)
  • Få felaktiga uppgifter rättade
  • Få dina personuppgifter raderade
  • Invända mot att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring
  • Invända mot att dina personuppgifter används för automatiserat beslutsfattande och profilering
  • Flytta dina personuppgifter (dataportabilitet)

Vi använder bara information om dig som behövs för att underlätta kontakten mellan dig och Scenklart AB i samband med marknadsföring och evenemang. Informationen vi lagrar är i regel e-postadresser i samband med våra nyhetsbrev. Vi lagrar också information vid beställningsarrangemang som e-postadresser, namn och specialkost. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. I samband med beställningsarrangemang delas dina uppgifter med en tredje part så som restaurang för att kunna hantera mat- och dryckesorder. Vi kommer att radera informationen om dig när den inte längre behövs.

Scenklart AB
Norrflärke 116
896 91 Husum

Kontaktperson: Robin Hörnkvist
Tel. 0660 – 170 00
E-post. robin@scenklart.se

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att komma ihåg dina inställningar och för att analysera vår trafik. De används också för att marknadsföra våra tjänster. Om du inte vill tillåta cookies kan du stänga av dem i din webbläsare.   Lär dig mer