fbpx
Meny Stäng

Äldregalan 2021

Årets gladaste show

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

-5 maj 2021-

Fjällräven Center, Örnsköldsvik

Äldregalan 2021 – Årets gladaste show!

Den fartfyllda och glädjespridande showen är tillbaka för 7:e året i rad med glädje, kvalité och gemenskap – allt under ledning av galans egen konferencier Jacke Sjödin. Överraskningar, humor och nostalgi är några av de ord som beskriver kvällen. Årets show bjuder inte bara in en gästartist, utan två! David Lindgren och Elisa Lindström. 

David Lindgren ses av de flesta som en underhållare utan några artistiska hinder. Vad han än tar sig an så blir det succé! Oavsett om det är som sångare, musikalartist, programledare eller i ett halsbrytande dansnummer så känns det alltid trovärdigt.

Elisa Lindström är inte bara känd för sin fantastiska sång utan har även vunnit Let’s Dance 2016, spelat huvudrollen i kritikerrosade The Sound of Music hösten 2017 och våren 2018 på Nöjesteatern, Malmö. Hon har även vunnit Körslaget 2013 och tagit hem två grammisar med Elisas för att nämna ett minimalt axplock av alla hennes bedrifter.

Kvällen gästas även av Robin Hörnkvist som utlovar nostalgiska låtar och välformulerade historier. Pär-Åke Stockbergs husband är även de på plats för att förgylla årets show.

Varmt välkomna till årets gladaste show – Äldregalan 2021!

Showen är på 3 timmar, med en 30 minuters paus på mitten. 

TIDER:
Insläpp matgäster: 16.30
Insläpp publikgäster: 18.00
Show: 19.00 – 22.00
Paus på 30 min på mitten.

På grund av Corona har detta evenemang fått ett nytt datum. Mer information om datumflytten kan du läsa på Äldregalans hemsida ang. Corona.

Fler evenemang

Bra att veta

Serviceavgift

Tänk på att 25 kronor/biljett tillkommer vid köp.

Ansvar

Du som kund är även ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer överens med din beställning. Du som kund är även ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. 

Köpt biljett återlöses ej och byte mot annan biljett accepteras således inte. Vid inställt arrangemang återköps biljetten på uppdrag av arrangören. Serviceavgiften och porto återbetalas ej i något fall.

Support

Vid problem vid köp på modo.ebiljett.nu kontakta Transtickets support på telefonnummer 0771 – 45 46 00.

Biljettfrågor: biljetter@modohockey.se | 0660 – 21 66 10

Evenemangsfrågor: info@aldregalan.se | 0660 – 170 00 (Scenklart AB)